Català Castellano Italiano English French
 
 

 

 

 

Formació Integració memorial

 


Integració memorial - Ritual de regressió

A part dels tractaments de l’Harmonització Energčtica, que inclouen l’harmonització del cos astral o cos de les memòries, i que representa una primera  aproximació a aquest àmbit tan vast, regit per un temps diferent al temps i als ritmes terrestres, hi ha una formació específica per a sanar aquest espai anomenada Integració Memorial.

Com el seu nom indica, la IM permet recuperar, assimilar i conscienciar les nostres memòries inconscients per tal de sanar-les i de poder integrar i actualitzar el potencial que contenen.

Aquest treball remet a totes aquelles experiències de la nostra ànima que han quedat pendents de tancament, de resolució o d’alliberament. A través de la regressió podem accedir a les memòries que pesen i que suposen una càrrega física, emocional o mental, i sobretot a aquelles que ens condueixen a repetir sempre el mateix cercle com a resultat de conclusions extretes i impreses a les nostres cèl·lules.  En aquest sentit, són memòries capaces de bloquejar els nostres impulsos evolutius.

En el nostre cos astral hi ha una lògica inherent que explica les afinitats que sentim, les predileccions, les aversions, les simpaties i antipaties, les passions, els talents i moltes de les nostres tendències, alhora que aporta una comprensió molt més àmplia de la nostra vida actual que sovint va  acompanyada d’una reconciliació amb la gent que ens envolta o ha compartit trams del nostre camí o amb nosaltres mateixos i el nostre destí.

Hi ha persones i èpoques que tenen molta consciència de destí. Actualment, a la nostra cultura, no és aliena la paraula karma.

Seguint la llei terrestre de causa i efecte,  l’ésser humà teixeix la trama de la seva vida; tota acció genera una reacció, tot desequilibri demana un reequilibri i el karma és el conjunt d’efectes que són el fruit d’allò que s’ha sembrat. El karma acumulat que representa un obstacle per a l’evolució es pot transformar i el primer pas d’aquesta transformació és acceptar i reconèixer el karma bàsic.

El karma també es pot llegir en clau de procés d’aprenentatge, de travessar successives oportunitats de créixer, madurar i despertar a una consciència més gran al servei de l’evolució col·lectiva i universal. El dharma és la llei basada en el grau de desenvolupament i saviesa assolit en el decurs dels successius aprenentatges.

Una sessió de regressió consisteix a seguir unes etapes estructurades que van donant les pautes concretes per tal de no dispersar-se. Per evitar aquest risc, cal escollir i definir prèviament un tema a sanar que sigui important o recurrent a la vida de la persona. Val a dir que no s’utilitza cap tipus d’hipnosi i que la persona manté en tot moment la consciència i el contacte amb el guia, el qual, amb les seves preguntes i el seu seguiment, orienta, facilita i atorga la seguretat necessària.

Aquest mètode no serveix només per a accedir, conscienciar o nodrir la curiositat: és bàsicament una eina sanadora, i per tant inclou sempre una etapa clau, la de la sanació de les conclusions que l’ànima treu de cada experiència vital.